Pensiunea Poienita Apusenilor

Pensiunea Poienita Apusenilor

Pensiunea Poienita Apusenilor

Telefon: +4 0264 329 959; +4 0758 254 785 E-mail: poienitaapusenilor@yahoo.com

Detalii

Judet: Cluj

Descriere generala

Situata in inima naturii cu aer curat tot timpul anului iti sta la dispozitie cu 3 camere cu pat individual dar si 2 camere cu pat matrimonial + pat individual.

Bucataria noastra complet utilata va sta la dispozitie pentru a va putea gati mancarurile preferate. Livingul incapator dar si semineul pentru serile racoroase va face sa uitati de problemele zilnice alaturi de prieteni la o poveste.

Pentru confortul dumneavostra am doatat fiecare camera cu TV pentru a putea urmarii emisiunile preferate dar si bai individuale care sunt personalizate pentru  fiecare camera.

Pe timpul zilei copii dumneavoastra pot sa se joace pe spatiul verde ce inconjoara pensiunea in timp ce va relaxati pe terasa sau in foisor. Masina ta este in siguranta deoarece parcarea este in  curte.

Ce mai asteptati? Va asteptam in inima naturii alaturi de prietenii sau impreuna cu toata familia.

Adresa: -

Telefon: +4 0264 329 959

Mobil: +4 0758 254 785

E-mail: poienitaapusenilor@yahoo.com

Formular de rezervare

pensiune apuseni,cazare apuseni,pensiuni apuseni,pensiuni in apuseni,cabana arieseni cabana belis cabana padis cabana schi arieseni cazare albac cazare apuseni cazare arieseni cazare aurora cazare belis cazare cheile turzii cazare chiele turzii cazare , pensiune apuseni,cazare apuseni,pensiuni apuseni,pensiuni in apuseni, pensiune apuseni,cazare apuseni,pensiuni apuseni,pensiuni in apuseni pensiune apuseni,cazare apuseni,pensiuni apuseni,pensiuni in apuseni,cabana arieseni cabana belis cabana padis cabana schi arieseni cazare albac cazare apuseni cazare arieseni cazare aurora cazare belis cazare cheile turzii cazare chiele turzii cazare